Nikita, agresată și jefuită în Centrul Vechi al Capitalei! Vedeta a ajuns la spital: ”Sunt tumefiată!”

17 01. 2024, 10:30

Nikita a trecut prin momente de groază în Centrul Vechi din Capitală! În timp ce mergea pe stradă, vedeta a fost atacată de un grup format din mai mulți bărbați.

Luni seară, 15 ianuarie 2024, Nikita a ieșit la o plimbare în Centrul Vechi. Nu singură ci împreună cu bunul său prieten, un cunoscut artist din Franța, Alexandru Tudor, care veniseră în România pentru a o ajuta cu câteva piese. Nimic nu prevestea însă ce avea să se întâmple!

Cei doi au fost atacați de un grup format din mai mulți bărbați. Aceștia au abordat-o pe Nikita, lovindu-se intenționat în ea, după care au început să o lovească cu pumnii și au doborât-o la pământ. Prietenul ei a încercat să intervină și i-a rugat pe agresori să-i lase în pace. Furioși, aceștia au început să-l lovească și pe el. L-au jefuit, iar Nikitei i-au furat telefonul!

Cei doi au ajuns la spital, acolo unde au primit îngrijiri medicale. Starea de sănătate a Nikitei este bună, în ciuda faptului că are fața tumefiată din cauza loviturilor primite.

”După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital. Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață și acum am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, a declarat Nikita pentru Spynews.

”Poliția nu a reacționat deloc!”

Alexandru, prietenul Nikitei, se află însă în continuare internat în spital, după ce s-a ales cu nasul rupt și alte traumatisme. Tânărul susține că oamenii legii de la fața locului nu au avut nicio reacție când l-au văzut plin de sânge. Mai mult de atât, se pare că indivizii care l-au atacat pe el și pe Nikita sunt liberi și au fost lăsați să plece.

”Le-am spus să o lase în pace, să ne calmăm și după au început să-mi dea și mie pumni în față de m-au nenorocit, sunt și eu cu nasul rupt, cu ochii plini de sânge. O altă chestie care m-a deranjat în toată situația a fost că poliția nu a reacționat deloc. Eu eram leșinat și nu mi s-a acordat deloc primul ajutor, nu au chemat salvarea, i-au lăsat pe agresori să plece pur și simplu, nu mi se pare corect, a fost o bătaie cu sânge. Din câte am înțeles nu au fost reținuți, au fost lăsați liberi”, a declarat Alexandru pentru sursa citată.

SURSA FOTO: Social Media